Vordingborg Gymnasium

Multirummet lægger sig ind i den eksisterende struktur og materialitet for Vordingborg Gymnasium.

Rummet kobler sig på et eksisterende åbent studieområde og trapper sig derfra nedaf mod skolens ankomstniveau. Herfra åbner rummet sig ud mod græsarealet foran skolen og der er en fin udsigt mod det store gamle træ på den anden side af ankomstvejen.
 
Rummet giver gymnasiet mulighed for at samle en hel årgang af studerende uden af bruge den store teatersal. Til daglig kan rummet bruges som et attraktivt studiemiljø, ligesom det kan bruges til udstillinger, mindre koncerter, gruppearbejde ved projekter mm.

Der har været fokus på tilgængelighed, og der er mulighed for kørestolsbrugere at opholde sig på alle hovedniveauerne, på trods af forskellige og varierede gulvniveauer.