Greve Gymnasium

Multirummet placeres i et af de indre gårdrum i Greve Gymnasium.Tilbygningen fremstår som en skrånende, fastdelt form fritstående fra 3 facader og tilbygget ved den 4. facade i gårdrummet. Bygningen er et grønt element, som fastholder gårdrummet som et rekreativt rum.Bygningens sider viger tilbage i en 14 graders vinkel og øger de omgivende fløjes udsyn til himmelen. Dagslys til multirummet – auditoriet – kommer primært fra de store ovenlysprismer i taget og fra sidefacaderne bag siddepladserne.Salen rummer 1.000 siddepladser. Tilbygningen står i direkte forbindelse til med den eksisterende kantine. Her kan i daglig brug indrettes arbejdspladser med mobile borde og stoleFacaden i den eksisterende fløj ændres til balkon med fuld kontakt til den nye tilbygning, således at man reelt kan følge arrangementer fra både stueplan og 1. sal i kantinebygningen.